Zaterdag 5 oktober: WijkReünie voor de Julianabouw in het SEB-gebouw

Iets nieuws!

Tot nu toe werden de StraatReünies die het Museum van Zuilen organiseerde gehouden in het museum zelf.

De uitzondering bevestigt de regel: sinds de verhuizing naar de nieuwe locatie zijn we een aantal keren uitgeweken naar de west-vleugel van het gebouw.

In het kader van onze nieuwe tentoonstelling Bouwen voor de Buurt is besloten tijdelijk af te wijken van dit concept en in plaats daarvan de bewoners van een wijk uit te nodigen voor een WijkReünie.

Het spits wordt afgebeten door de Julianabouw, genoemd naar de wijk rond de St.-Josephlaan, gebouwd door woningbouwvereniging ‘Prinses Juliana’.

Zaterdag 5 oktober 2024 houden we de WijkReünie voor de (ex)bewoners van de Julianabouw/Josephbouw

De toegang is gratis, maar u dient de eigen consumpties te betalen
en daarbij is GEEN PIN mogelijk.

De WijkReünie houden we van 14 tot 17 uur, inloop vanaf 14 uur, om 15 uur een kleine lezing met dia’s over het ontstaan van Zuilen en de wijk. Om 17 uur sluiten we af.

Vanwege de verwachte omvang van het aantal bezoekers is deze keer gekozen voor een andere locatie: SEB-gebouw, Wattlaan 10 3553 GX  Utrecht-Zuilen, bereikbaar met bus 3 richting Zuilen, halte Sweder van Zuylenweg.

Organisatorisch is het fijn als u uw komst wilt aangeven door te mailen naar info@museumvanzuilen.nl met vermelding van: WijkReünie Julianabouw, en met hoeveel personen u komt. Telefonisch kan ook: bel dan even naar 06 20565655.